Контактирајте нè

Ве молиме внесете валидно име.
Ве молиме внесете валидна е-пошта.
Ве молиме внесете валиден телефонски број.
Ве молиме внесете порака
Неточно ја пополнивте CAPTCHA верификацијата. Ве молиме обидете се повторно

Често поставувани прашања

Што е ПРАКСИС и каков вид на правни информации обезбедува?

ПРАКСИС е електронска база на прописи, пресуди и преводи која на практичарите / правните практичари / корисниците им обезбедува веродостојни и ажурирани правни информации. Нуди сеопфатна колекција на прописи вклучувајќи го основниот текст, консолидираната верзија, судски одлуки, предлог закони, прописи од регионални земји и ЕУ законодавството и преводи на прописите. Заедно со многу функционалности што го прават вашето искуство што е можно поедноставно и пријатно.

Што го разликува ПРАКСИС од други платформи за правни истражувања?

Праксис обезбедува голем број функционалности и придобивки што не можете да ги добиете од која било друга база на податоци освен нашата. Постојано растеме, па затоа немојте да се изненадите кога повремено ќе видите дека се додаваат нови вредни функционалности!

Колку често се ажурираат правните информации на ПРАКСИС?

Ве уверуваме дека ПРАКСИС се ажурира повеќе пати на дневно ниво со цел да обезбедиме валидна информација речиси во реално време, односно во најскоро време од нејзиното објавување. Не грижете бидејќи на ПРАКСИС нема да добиете застарени информации.

Како можам да пристапам на ПРАКСИС и кои се системските предуслови?

Можете да пристапите на ПРАКСИС од било кој уред со интернет врска, секогаш и од секаде!

Како да знам дали базата е наменета за мене?

Им нудиме 14-дневен бесплатен пристап на нашите нови клиенти без обврзувачки услови. Проверете и уверете се лично како ПРАКСИС ги воодушеви нашите 1000+ клиенти!

Како можам да добијам корисничка поддршка доколку имам прашања или се соочувам со технички проблеми?

Можете да ни пишете преку контакт формата или да ни испратите е-меил на kontakt@praksis.mk. Доколку имате потреба од било каква техничка асистенција секогаш можете да побарате бесплатна асистенција и да ја добиете бараната помош. Задоволство ни е да ги дадеме одговорите на какви било прашања! / Ќе ни биде задоволство да ги одговориме сите ваши прашања!

Дали користењето на ПРАКСИС се наплаќа и кои се опциите за претплата?

Откријте ја разновидноста на посебно скроените претплатнички понуди за правни и физички лица. Нема предизвик кој не сме го надминале и не постои клиент кој останал незадоволен со нашите претплатнички понуди. Доколку имате специфични потреби, побарајте бесплатен пристап, а нашите продажни специјалисти ќе ве исконтактираат за да ви ги презентираат сите функционалности на ПРАКСИС и да ги одговорат сите ваши прашања.